🔥 Premio Europeo di Architettura Baffa Rivolta | 28_Mieres Social Housing| Zigzag

Most Liked Casino Bonuses in the last 7 days 💰

Filter:
Sort:
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

David Casinos Sierra (born February 15, from Valencia) is a Paralympian athlete from María Rubio · José Marín · Guillermo Rodríguez · Irene Cuesta.


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
Everytime David Dobrik Won At The Casino

A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

Luis Tamés León, ''El Casino de Agua Caliente,'' in David Piñera Ramírez, Año , 8/, Eleanor González of Los Angeles to Ortiz Rubio, April 22,


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
Happy Holidays! €1000 !impress up! Join us @ promo.metodplatforma.ru

💰

Software - MORE
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

Luis Tamés León, ''El Casino de Agua Caliente,'' in David Piñera Ramírez, Año , 8/, Eleanor González of Los Angeles to Ortiz Rubio, April 22,


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
€5000 Bonus Hunt #23, Results From 16 Casino Slot Bonuses

💰

Software - MORE
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

David Casino-rubio is on Facebook. Join Facebook to connect with David Casino​-rubio and others you may know. Facebook gives people the power to share.


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
EYE OF HORUS MASSIVE WIN !!!

💰

Software - MORE
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

Mieres, Spain. Architects: Zigzag Arquitectura ; Architects: Bernardo Angelini, David Casino. Area of this architecture project Area: m²; Completion year of.


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
Big wins, bonus buys and high stakes spins! Share your highlights on promo.metodplatforma.ru

💰

Software - MORE
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

Mieres, Spain. Architects: Zigzag Arquitectura ; Architects: Bernardo Angelini, David Casino. Area of this architecture project Area: m²; Completion year of.


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
Top 10 Slot Wins of May 2020

💰

Software - MORE
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

The project has been submitted by: Bernardo Angelini Malatesta and David Casino Rubio, zigzag arquitectura. LOCATION Country: Spain. City: Mieres, Asturias.


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
SHE FOUND OUT THE TRUTH!! (EMOTIONAL)

💰

Software - MORE
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

View David Snider's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. David has 1 job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn.


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
Happy Holidays!! Join the €1000 !impress @ promo.metodplatforma.ru

💰

Software - MORE
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

David Casinos Sierra (born February 15, from Valencia) is a Paralympian athlete from María Rubio · José Marín · Guillermo Rodríguez · Irene Cuesta.


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
€5000 Bonushunt Results + Bonus Clip!

💰

Software - MORE
A67444455
Bonus:
Free Spins
Players:
All
WR:
30 xB
Max cash out:
$ 1000

Mieres, Spain. Architects: Zigzag Arquitectura ; Architects: Bernardo Angelini, David Casino. Area of this architecture project Area: m²; Completion year of.


Enjoy!
Valid for casinos
Visits
Likes
Dislikes
Comments
WE SPENT HIS $10,000 IN 2 HOURS!! (SURPRISE)

An inner world that takes us back to the fields that could no longer be seen, an urban room with fragmented borders, attracting the inhabitants of Mieres through its doors, open to the city. The structural underground system consists of a large slab of foundation and a structure of concrete walls and pillars. Opening the block was another of our priorities, and we managed to avoid turning the interior space into a forgotten back area, making it the center of the social meeting of its inhabitants as well as a place worth seeing. It is intended to serve as an exterior gallery made of wooden planks bordering the entire inner perimeter of the building. Our first aim was to recover this double quality of the place, making the project urban and rural at the same time. They have double orientation enabling cross ventilation and view. The access was designed by breaking the block in two of its corners, creating diagonal space tension. On the one hand the urban face materializes in steel and brings back the more industrial and mining image of Mieres, the former main economic engine of the city. The housing units were generated adding up consecutive 2. The building also captures solar energy through the panels installed on the flat roofs to support partly the production of hot water. The rest of the program storage rooms, garage and facilities was designed in a common underground basement. Facades, dialogues with memory The dual nature of the project results in a double material configuration. Above the ground the system is mixed, based on one-way concrete slabs on standardized tubular supports and steel bracings which allowed faster implementation, and greater economy and clearness of the space.{/INSERTKEYS}{/PARAGRAPH} The terrace, one meter deep, is presented as a visual and spatial extension of the apartment. The inner plaza, a meeting place We proposed a return to the origins of the site. One of the most interesting characteristics that you notice once you get to the place is that despite being in the middle of an urban building mass, you can find limited views of the fields and meadows in the valley located in the higher part of the surrounding mountains. The entrance to the apartments passes through this intermediate space, activating it and generating the necessary neighborhood relationship. The inside of the building has a double skin, a transparent one formed by large windows that define the inner space of the apartments, and another one composed of movable wooden shutters that characterize the terraces, allowing the user to control solar radiation and have the necessary degree of privacy at all times. A radiant floor system with centralized heat production and individual distribution has been installed, completed with a simple home domotic system which, among other features, allows control of the facility. The houses are organized by means of a central core of bathrooms that divides them into day and night spaces. An urban room. Once inside the building we looked for a rural reference, a return to nature and the origins of the site, the Asturian traditional porch, the use of wood, which reminds us, through its vertical rhythms, of the forests of the nearby mountains. The plaza was designed with a slight slope that absorbs the natural inclination of the site and gently links all the levels of access and main entrances. We wanted the building to match the environment, voids and cuttings which allowed the view of the mountains in the empty spaces between the buildings, fragments of the Asturian landscape in the distance, enabling the sun and the air to enter the inner space at the same time. The day spaces of the apartments face the plaza, hence generating activity in its surrounding facades. {PARAGRAPH}{INSERTKEYS}Capture the place, connect with the valley again. The outer skin serves as facade and cover at the same time. The daytime areas face the inner plaza and have large windows to profit from the valuable sunlight in Asturias, while the night areas, with more controlled openings and equipped with blinds, face the city. It is built with panels of dark gray steel corrugated sheets, and is treated as a protective shell and as a continuous rugged casing in which the edges are rounded. The landscaped green areas are slightly higher, containing the spaces for the exclusive use of the ground floor apartments, separating them from the public circulation areas. Housing Units The housing units share the urban and rural vision of the project. The space is built with concrete blocks of varying porosity, low concrete walls, which serve both as a plant container and as a bench, and native grass and groups of bamboo plants.